OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Dobrodošli…

Poštovani, hvala na ukazanom poverenju. Kako bismo osigurali bezbednost i komfor svih gostiju hotela tokom  boravka, pružamo Vam više informacija za što prijatniji boravak.

  Hvala što ste izabrali naš hotel.

Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 14:00h na dan dolaska i do 10:00h na dan odlaska. Ukoliko zelite produziti svoj boravak,molimo da o tome pravovremeno obavestite recepciju. Za odjavu posle 10:00h na dan odlaska naplaćuje se dodatni iznos.

   Prilikom preuzimanja sobe molimo Vas prekontrolišite ispravnost svih aparata i proverite inventar prema inventarskom listu.

   Tokom Vašeg boravka higijenu održavaju sobarice (uključujući i iznošenje smeća). Posteljina se menja na svaka 3 dana boravka. . Ukoliko želite da korišćene peškire zamenimo, spustite ih na pod. Peškiri se inače menjaju svakog dana.

   Kada izlazite iz sobe, Vas ključ mozete ostaviti na recepciji ili ga poneti sa sobom. Dragocenosti i novac nosite sa sobom, ili ih deponujte u sef na recepciji. Hotel Srem ne preuzima nikakvu odgovornost za stvari odnosno vrednosti koje nisu predate na čuvanje recepciji uz potvrdu.

   Gost je obavezan da nadoknadi štetu ako je prouzrokuje na stvarima, instalacijama, aparatima ili nameštaju. U slučaju načinjene štete od strane gosta hotela, hotel ima pravo naplate konstatovane štete u skladu sa cenom oštećenog ili nedostajućeg inventara, koja je definisana cenovnikom inventara.

   Gosti su dužni da poštuju noćni odmor od 22:00h do 7:00h i dnevni odmor od 15:00h do 18:00h

Doručak se služi svakoga dana od 07:00 do 10:00 časova u restoranu hotela.  Room service je dostupan gostima svakoga dana od 07:00 do 20:00h.  Pušenje u sobama nije dozvoljeno

  Molimo Vas da ne uznemiravate druge goste i da se pridržavate kućnog reda. Hotel zadržava pravo otkaza daljeg boravka gostu koji je uznemiravao druge goste ili na drugi način povredio propisani kućni red.  Sobe mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni, za šta je potreban važeći lični dokumet.  Molimo Vas da eventualne nepravilnosti, kvarove ili prigovor na uslugu odmah prijavite recepciji. Naknadne i neblagovremene žalbe, na koje nismo imali mogućnosti da reagujemo, nećemo uzimati u razmatranje kao osnov za umanjenje cene smeštaja

   U slučaju aktivranja protivpožarnog alarma, molimo Vas da pratite instrukcije evakuacionog plana koji se nalazi na vratima svake sobe.

   Za Vaš komfor obezbedili smo sef na recepciji hotela. Hotel ne snosi odgovornost za bilo koje oštećenje i gubitak vaših ličnih stvari, ali Vas molimo da sve izgubljene i pronadjene stvari odmah prijavite recepciji. Molimo Vas da pre napuštanja hotela proverite da li ste ispraznili sef i poneli dokumenta i sve dragocenosti sa sobom.  

   Gosti imaju mogućnost da na vrata sobe stave oznaku NE UZNEMIRAVAJ. Pravilo hotela je da ova oznaka može stajati najduže 24h, nakon čega hotel zadržava pravo da iz bezbednosnih razloga i sigurnosti gosta, uđe u sobu i proveri opšte stanje.  

  Na recepciji hotela možete napuniti baterije svojih mobilnih uređaja.  Za vase vozilo postoji otvoren parking ispred zgrade hotela.Besplatan za goste.  U celom hotelu je dostupan besplatan Wi-Fi internet. Držanje kućnih ljubimaca dozvoljeno je u skladu sa kućnim redom i pravilima hotela – pet friendly policy.
         Donošenje I konzumacija vlastite hrane I pica kao I narucivanje dostave od ugostiteljskih objekata koji nisu u sklopu Hotela zbog sanitarnih razloga nije dopusteno.
                 Tokom boravka u hotelu,recepcija Vam stoji na raspolaganju za sve informacije i pomoć koju trebate,na broj telefona  100-koji mozete obaviti putem fiksnog telefona iz Vase sobe.

Boravišna taksa  uključena je u cenu.  Osiguranje ne naplaćujemo u sklopu cene paketa.

 

HOTEL SREM: Fruškogorska bb, 22000 Sremska Mitrovica. Srbija T: +381(0)22/638216

E: sremhotel@gmail.com WWW: https://hotelsrem.rs/ PIB: 103698968 * Matični broj: 08855927 * Tekući račun: 840-31121845-03